Follow us on Facebook

Idham Sumirat. Diberdayakan oleh Blogger.

Sugeng Rawuh teng blog Edukasi Semoga bisa tukar - menukar informasi

Feature Post

Tanggalan

Formulir Kontak

Post Slider (Homepage)

Total Pageviews

Tanggapan terhadap blog ?

Label

tugas (1)

Labels

Popular Posts

Kamis, 18 Agustus 2011

Tag:

Geguritan

Sesalku,
Wayahing purnamasiddi ngrasuki ati
Cahyanig lilin nerangi jagat
Sunyi sumerep
Namung lintang tabur ing bengi
Ana ing dalanku uripku sesat
Ana ing jiwa ku sekarat
Cahyaning Gusti nerangi raga
Lan jiwa
Fakir ing banda
Miskin ing iman
Namung marang SliraMu aku nampakna prasa ati
Saking keluputan
Ing salahku.

By : Some One

About Idham Sumirat

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentar:

 

Video of the Day