Follow us on Facebook

Idham Sumirat. Diberdayakan oleh Blogger.

Sugeng Rawuh teng blog Edukasi Semoga bisa tukar - menukar informasi

Feature Post

Tanggalan

Formulir Kontak

Post Slider (Homepage)

Total Pageviews

Tanggapan terhadap blog ?

Label

tugas (1)

Labels

Popular Posts

Kamis, 18 Agustus 2011

Tag:

Geguritan

Ngapuranen aku

Sayahing ati iki,
karoso abot.....
ngabot - ngaboti jejeging ati

Ngoyak sakemper kang durung mesthi
kaya ngenteni tibaning udan ing mangsa katiga

kowe iki kepiye utawa aku kang musti kepiye
wis dakcoba
dak coba ngowai lakuku marang sliramu

naning kepiye maneh
kowe iki ora tau ngrasa tekaning atiku
ati kang banget tresna marang sliramu

kaya - kaya, iki pancen nasibku kaya mengkene
nasibing rasa karana - rana ketherak maruta

Nimas, ngapuranen aku
ngapura menawa aku tresna marang sliramu

dening : Idham S

About Idham Sumirat

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentar:

 

Video of the Day