Follow us on Facebook

Idham Sumirat. Diberdayakan oleh Blogger.

Sugeng Rawuh teng blog Edukasi Semoga bisa tukar - menukar informasi

Feature Post

Tanggalan

Formulir Kontak

Post Slider (Homepage)

Total Pageviews

Tanggapan terhadap blog ?

Label

tugas (1)

Labels

Popular Posts

Kamis, 18 Agustus 2011

Tag:

Jeneng Ku

Sapa ta aku,...?

Iki aku.... utawane kowe..?
Dalan urip kayata dalan bodhol
Hanamung gawe seseking ati
Ati kang manut wudele dewe
Mrana - mrene ra ngerti pranane

Sapa ta sejatine aku iki...?
Urip kok kaya kalunta - lunta
Mikul awak kang njaluk dibela
Idep - idep kanggo golek sangu mrana
Rabi saiki kanggo sesuk ing kana
Apa pancen bener iki
Tanpa asma uga banda

Dening : IdhamS

About Idham Sumirat

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentar:

 

Video of the Day