Kamis, 18 Agustus 2011

Maturnuwun

Gumantunging rasa sajeroning dada
ngrep-arep tresna kang durung mesthi ana

duh Gusti, apa iki pancen bener dalanmu
wis dak coba nglalekna
nglalekna sakemper rasa iki bisa rana

Nanging...

yen arep nglalekna, tan saya teka
teka ana ing petenging ati iki
gawe padhang, Endah.......

saklawase iki,
nembe wae tak ngerteni,
maturnuwun.....
kowe wis teka,
teka ana ing uripku

dening IdhamS

0 komentar:

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Fb:facebook.com/farid.ahmadi1

Our Team