Follow us on Facebook

Idham Sumirat. Diberdayakan oleh Blogger.

Sugeng Rawuh teng blog Edukasi Semoga bisa tukar - menukar informasi

Feature Post

Tanggalan

Formulir Kontak

Post Slider (Homepage)

Total Pageviews

Tanggapan terhadap blog ?

Label

tugas (1)

Labels

Popular Posts

Kamis, 18 Agustus 2011

Tag:

Maturnuwun

Gumantunging rasa sajeroning dada
ngrep-arep tresna kang durung mesthi ana

duh Gusti, apa iki pancen bener dalanmu
wis dak coba nglalekna
nglalekna sakemper rasa iki bisa rana

Nanging...

yen arep nglalekna, tan saya teka
teka ana ing petenging ati iki
gawe padhang, Endah.......

saklawase iki,
nembe wae tak ngerteni,
maturnuwun.....
kowe wis teka,
teka ana ing uripku

dening IdhamS

About Idham Sumirat

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentar:

 

Video of the Day