Follow us on Facebook

Idham Sumirat. Diberdayakan oleh Blogger.

Sugeng Rawuh teng blog Edukasi Semoga bisa tukar - menukar informasi

Feature Post

Tanggalan

Formulir Kontak

Post Slider (Homepage)

Total Pageviews

Tanggapan terhadap blog ?

Label

tugas (1)

Labels

Popular Posts

Kamis, 18 Agustus 2011

Tag:

Puisi (Geguritan) Minggu ini

Tresnaku...
Sliramu teka paring pengayoman
Wiwit cahyaning surya...
Nganthi jumledhune sang ratri
Wewayangmu nuntun awakku
Kawruh iku...
Dak jupuk... dak sebut
Kanggo awakku lan uripku
Sakabehing kuwi matur nuwun
Nanging... mung siji
Pangapuraku
Aku ra bisa ganti sakabehing kuwi mau
Tak relakna...?
Tak lalekna...?
Ora bisa... aku ora bisa
Pancen bener
Sorga kuwi ana ing Tlapak samparmu.

About Idham Sumirat

Hi, My Name is Hafeez. I am a webdesigner, blogspot developer and UI designer. I am a certified Themeforest top contributor and popular at JavaScript engineers. We have a team of professinal programmers, developers work together and make unique blogger templates.

0 komentar:

 

Video of the Day